Forsiden Marita Trine Kontakt oss Vi leser

Kategori: Trening

Elixia Power og Zumba

Publisert: 19.sep.2011 @ 22:39 Kategori: Trening Kommentarer: 0

I dag har jeg og godjentene Hannah og Hangi vært på ikke mindre enn TO timer på rad på Elixia. Vi bestemte oss for å teste senteret, og vi endre opp på Elixia Power først og så Zumba rett etterpå. Og herregud så sliten jeg er! Powertimen er noe av det tynste jeg har vært med på, men jeg tror kanskje det var litt fordi jeg overvurderte meg selv og hvor mye vekter jeg kom til å klare. Jaja, det er ingenting galt i å presse seg litt!Nå er det en kjapp omelett og sengen på meg! Ha en fin mandagskveld videre!

Marita Klengen.

Teasedance!

Publisert: 15.sep.2011 @ 20:34 Kategori: Trening Kommentarer: 2

Jeg og en venninne er begynt på Teasedance hos Steg Dans, og vi stortrives!
Teasedance er nettopp det navnet sier, teasing mens man danser. I dag ble vi ferdig med første rutine, og neste gang begynner vi på dans med stol! Det blir gøy!

Her er litt av mooves'ene i dansen! Jeg synes dansen er kjempe gøy da, så tenkte  å se om jeg fikk filmet oss en gang!Haha, jeg er så konsentrert at jeg ser helt trøtt ut i fjeset. Jaja, sånn kan det gå!

Har du prøvd teasedance eller poledance før?

Marita Klengen.

Prosjekt: MAGE - Uke 1

Publisert: 17.jun.2011 @ 13:26 Kategori: Trening Kommentarer: 8

Da har jeg "gjennomført" en uke av Prosjekt: MAGE. "Gjennomført" vil si at jeg ikke har vært så konsekvent som det jeg burde ha vært, men noenlunde. Jeg ser i hvertfall litt forskjell, jeg har gått litt ned i vekt, og jeg har fått litt mer markerte muskler. Og jeg har en hel uke til å gå på, så dette skal gå i boks!

FØR:ETTER:

Jeg har tatt litt solarium også, så jeg har klart å bli litt brunere! Woho!

Nå er jeg klar for uke 2! Hva sier dere? Har jeg sixpack til neste fredag? Hehe...

Marita Klengen.

Prosjekt:MAGE - Bilder

Publisert: 08.jun.2011 @ 21:14 Kategori: Trening Kommentarer: 3

Da er Prosjekt:MAGE begynt. Allerede på dag 2, det vil si i går, klarte jeg å glemme situps. Men ok, det betyr dobbelt så¨mange i dag!Huff, jeg ser ikke ut som jeg en gang  gjorde... Ikke misforstå, jeg er ikke kjempe-misfornøyd, men jeg er litt ergerlig på meg selv for at jeg ikke har fulgt med og holdt formen! Men da har dere FØR-bildene mine. Om litt under tre uker kommer ETTER-bildene, får se om dere kan se noe forskjell!

Jeg ser hvertfall ikke ut som Fotballfruen som har skapt så mye styr med sine bikinibilder i dag! Jeg synes hun er kjempeflott, men litt mer kjøtt på kroppen hadde kanskje ikke skadet?

Dere får tilgi sminkeløse bilder. Huden min spiller ikke helt på lag for tiden, så da blir det ikke noe sminke på meg! Noen som har et godt tips for `tørre og såre lepper?

Da er det tilbake til eksamenslesing! I morgen, klokken 12, er det min tur til å ha muntlig fremføring. Jeg grugleder meg!

Marita Klengen.

Trening

Publisert: 06.jun.2011 @ 23:17 Kategori: Trening Kommentarer: 0

Det er jaggu ikke lett å trene når man er cappis! Hos fysio jobber jeg med beinmuskulaturen, og jeg vil gjerne ha sixpacken på plass før jeg reiser til syden. Så kombinert med NOKA blir det situps, og litt annet av det som er mulig for meg å gjør nå - hver eneste kveld. Jeg har mine tvil på at  jeg klarer det, men jeg må jo prøve! I morgen kommer startbildet av magen min, og om ca tre uker kommer sluttbildet...

Hva sier dere? Har dere troen? Hehe...

Marita Klengen.

hits