Forsiden Marita Trine Kontakt oss Vi leser

Kategori: Skjønnhet

Nytt hår

Publisert: 14.sep.2011 @ 15:42 Kategori: Skjønnhet Kommentarer: 17

Da er det offisielt. Jeg er ikke lenger blondine.

Hva synes du?

Marita Klengen.

(Tilgi at leppene mine ser helt for jævlig ut. Jeg er så sår at jeg har et tjukt, tjukt lag med Burts Bees Leppepomade på...)

My last blonde day!

Publisert: 12.sep.2011 @ 20:52 Kategori: Skjønnhet Kommentarer: 2

I dag er min siste dag som på blondine, på lenge, lenge.Etter mange år med bleking, farging, bleking, farging, bleking og mer bleking er håret mitt blitt utrolig tørt og ødelagt. Etter min siste tur til frisøren ble det så tørt at jeg har store problemer med å børste det etter jeg har vasket det, uansett hvor mye kur eller balsam jeg har brukt.¨

Så jeg har tenkt og tenkt, og har kommet fram til at det er på tide med en lengre periode med mørkt hår. Jepp, mange runder med minicolor, og kuring, og forhåpentligvis er det begynt å bli friskt igjen om et halvt års tid!

Hva tror du, kan det bli bra?
Jeg gru-gleder meg!

Marita Klengen.


Nye negler

Publisert: 01.aug.2011 @ 23:34 Kategori: Skjønnhet Kommentarer: 5

Fine, glitrende negler. Lagt av Marita på Salong Mon Ami, på Sartor Senter!

Marita Klengen.

Brun & Sur = Brun & Blid

Publisert: 24.jun.2011 @ 09:23 Kategori: Skjønnhet Kommentarer: 0

Etter hendelsen med den sure solariumsdamen sendte vi klage til Brun & Blid, de likte ikke det de hørte og sendte oss en liten gave i posten :)

Så nå skal vi bli Brun og Blid :)

 

Takk til den hyggelige damen på kundeservice hos Brun & Blid :) 

T.Klengen

Oriflame-goodies!

Publisert: 23.jun.2011 @ 23:54 Kategori: Skjønnhet Kommentarer: 5

Som noen av dere vet er jeg begynt som konsulent for Oriflame. De selger hudpleieartikler, sminke, parfyme, osv.

I dag fikk jeg min første pakke, I den var det litt av hvert, som forskjellige prøver på leppestift, foundations, hudkremer, og annet godteri.

Forskjellige hudpleieprodukter

Leppestiftprøver!

Alle posene er fountation, i plastposen er det masse parfymeprøver!

Kjempegøy! Jentene på jobben har overtalt meg til å ha Oriflameparty når jeg kommer hjem fra ferie, så vi får je hva jeg klarer å stelle i stand. Jeg gleder meg hvertfall til å prøve ut alle de nye produktene!

Har du noen erfaringer med Oriflame?

Marita Klengen.Red Lipstick

Publisert: 23.jun.2011 @ 12:25 Kategori: Skjønnhet Kommentarer: 2

Jeg har kjøpt meg ny leppestift fra Viva la Diva.Ja eller Nei til Red Lipstick?

Marita Klengen.

Pakke i Postkassen

Publisert: 22.jun.2011 @ 18:38 Kategori: Skjønnhet Kommentarer: 0

I dag fikk jeg endelig pakken jeg har ventet på 2 uker :)

  

Nå skal jeg i dusjen å prøve de nye shampoene mine, også en liten shopping runde med Marita.

Slem solariumsdame!

Publisert: 20.jun.2011 @ 16:49 Kategori: Skjønnhet Kommentarer: 7

I dag var vi og Lene for å ta solarium på Brun og Blid på Straume.

Trine var så heldig å finne en gratisprøve på solkrem i den solsengen hun skulle bruke, og da ville naturligvis Marita og Lene også se om de fant en seng med solkrem i. Damen som er med å drive solsenteret så at vi gikk rundt og lette og trodde vi stjal for å ta med oss hjem. Og det kunne kanskje se sånn ut, så at hun kom for å gi beskjed var ikke rart.
Men makan til beskjed. Hun skjelte oss loddrett ut, og når Marita prøvde å forklare at vi var der for å sole oss, og ville se om vi fant en seng med gratisprøve slik som Trine hadde gjort ville hun ikke høre etter. Hun slengte med kjeften om at de var lagt ut for å kundene, som om vi ikke var kunder der vi også, og ville ikke høre etter når jeg sa at vi var der for å ta sol. Marita fikk tilslutt ikke komme til i det hele tatt og hun ble helt på gråten. Slemme dame... Det er heller ikke første gang hun har slengt med leppa. DER går vi ikke igjen for å si det sånn.

Brun og Blid, my ass. Heller Brun og Sur!

Søstrene Klengen.

My new look

Publisert: 16.jun.2011 @ 15:27 Kategori: Skjønnhet Kommentarer: 2

Nå er jeg hjemme fra Salongen. Jeg har lysnet håret litt, faget øyenbrynene og fått mani/pedi.Nå er øyenbrynene mine som dere ser veldig mørke, fargen vil fade litt bort, men fargen har gjort at jeg har fått litt mer definert form på brynene mine, og det ville jeg ha!
Jeg er også helt uten sminke, og med ordentlig øyensminke vil det se litt bedre ut.
Er det forresten noen som kan se hvilken øyenfarge jeg har? Jeg synes den er helt udefinerbar.. Grå med hint av brunt, blått og grønt, kanskje?Endelig har jeg også fine sommertær! Eller, det er vel grenser for hvor fine tær kan bli, og mine tør er ikke i nærheten ev den grensen!Fransk manikyr på neglene. Denne gangen har jeg bare et tynt lag oppå mine egne negler, for å forsterke litt. Det er en litt annen gel enn det jeg har brukt til vanlig, denne tåler ikke neglelakkfjerner. En veldig grei løsning hvis du ikke vil file ned og bygge på dine egne negler!

Tusen takk til mamma, medeier av Salong Mon Ami, for denne fantastiske pamperingen! Det trengte jeg!

Marita Klengen.

FACIAL

Publisert: 15.jun.2011 @ 11:35 Kategori: Skjønnhet Kommentarer: 2

Nå sitter jeg med en deilig ansiktmaske, og har nettopp smurt lårene med 30days. Er spent på å se om det virker i det hele tatt... Disse late dagene der vi har skolefri blir visst ikke brukt til mye fornuftig! Men fy søren så deilig det er å kunne sove litt lenge!I morgen skal jeg har den ultimate pampering-day!
Jeg skal til frisøren å stripe og klippe håret, farge og fikse øyebryn og vipper, og få fransk manipedi med gelè! Og kanskje en liten tur i solariumet. Jeg gleder meg!

Senere på kvelden skal jeg synge to sanger på skoleavslutning sammen med min bror. Sangene denne gangen blir "What are words" av Chris Medina og "Bris" av Kaizers Orchestra!

Det er ikke lenge igjen til Tyrkia nå, bare halvannen uke. Kanskje jeg skal begynne å pakke?
Hvor skal du i ferien?

Marita Klengen.

Solariumskatastrofe!..

Publisert: 14.jun.2011 @ 13:55 Kategori: Skjønnhet Kommentarer: 0

... eller, ikke for oss da.

Vi og Lene gikk til Brun og Blid for å ta sol, og i det vi skulle sette kortet i, gikk strømmen på hele senteret! Vi ringte solariumstelefonen for å si i fra, og fordi vi hadde "brukt penger" på solarium før strømmen gikk, skal vi får hvert vårt solkort med 80 kr på i posten!

Heller surt for alle de som lå i solariumene, som ikke ringte. De har tapt litt penger!Har du noen gang opplevd at strømmen har gått i solarium?

Søstrene Klengen.

Oriflame

Publisert: 09.jun.2011 @ 22:28 Kategori: Skjønnhet Kommentarer: 3

Da er jeg hjemme fra Oriflame informasjonsmøte, og er kommet tilbake veldig fornøyd! Jeg skal definitivt melde meg inn, benytte meg av tilbudene der, og fortelle om det til venner så de kan kjøpe gjennom meg!

Jeg fikk også en tube med ansiktsmaske i gave, noe jeg ble kjempe glad for!

Har du noen erfaringer med Oriflame?

Marita Klengen.hits