Forsiden Marita Trine Kontakt oss Vi leser

Kategori: Reise

Roadtrip

Publisert: 24.jul.2011 @ 16:10 Kategori: Reise Kommentarer: 2

I går bestemte jeg og Fredrik oss for å ta en liten roadtrip. Så turen gikk mot Larvik og båten til Danmark. På veien stoppet vi på hardangervidda hvor mamma og pappa har hytte. Der fikk vi servert deilig middelhavskylling, før vi kjørte videre.

Halv tre i natt var vi fremme ved fergekaien i Larvik. Vi som skulle være lur og kjøpe en billig tur-retur billett, gikk på en smell, og endte opp med å måtte betale over 1700 kr for EN vei. Men, må man så må man. Inne på fergen som tar 4  timer, var det selvsagt 1600 fortballag på vei til Dana-cup. Yes. Ikke ledige sitteplassen en eneste plass, og en haug med unger som løp rundt og bråkte. Vi la oss til å sove i en trappeoppgang.

Vi ankom Danmark klokken 12 i dag, og kjørte rett til Randers hvor vi når har fått rom på Scandic Hotel. Fredrik ligger og sover, mens jeg tenkte å prøve å holde meg til i kveld. Gutten har tross alt kjørt hele veien, og ikke klart å sove hverken i bilen eller på fergen. Jeg derimot, sovner hvor som helst.

Jeg har ikke fått tatt noen bilder enda, det har i grunn ikke vært så mye å ta bilde av enda. Men i morgen går turen videre til Tyskland, så vi får se om vi ikke finner på noe artig i morgen!

Vi følger med på nyhetene over hva som skjer hjemme, og tenker masse på alle overlevende og pårørende. Det er helt tragisk, hjemme i lille Norge.

Håper dere får en fin dag folkens!Klem fra Marita og Fredrik.

Delfinshow!

Publisert: 12.jul.2011 @ 19:04 Kategori: Reise Kommentarer: 5

I Tyrkia var vi på delfinshow! Det var utrolig spennende, og det er kjempe gøy at de klarer å få delfinene og selene til å gjøre så mye artig. Vi er helt sjokkert over styrken de har i kroppene sine. Mennene kunne stå på "nebbet" til delfinene og bli kastet flere meter opp i luften! Er dere i et land hvor de tilbyr et show som dette, benytt sjangsen!Hva synes du? Virket ikke det gøy?

Søstrene Klengen.

Bilder fra Tyrkia

Publisert: 11.jul.2011 @ 21:32 Kategori: Reise Kommentarer: 7

Soverommet :)

Gutta boys på Golden Fizz danset for oss :)

Det tok litt av etterhvert, ikke at vi hadde noe imot det ;)

Mamma & Pappa kom jeg til pyntet seng :)Vi var på Delfin Show, kommer eget innlegg om det ;)Ble enn del shopping siden det var billigere enn kappal og lindex :PDette var bare en liten brøkdel, kommer mer ;)

 

Klengen SistersVi elsker Tyrkia!

Publisert: 30.jun.2011 @ 15:22 Kategori: Reise Kommentarer: 1

Da ble det litt blogging i dag også, livet i Tyrkia er herlig, det er varmt, god mat og masse shopping!

Marita har kjøpt seg en solhatt, en lommebok og et par sko. Trine har kjøpt seg et par sko og en caps. Jada, vi har shoppet masse! Men det kommer flere dager, og i morgen skal vi kanskje inn til Antalya hvor de har ordentlige shoppingsentere!

Marita klarte også selvfølgelig å få TO gnagsår en av de første dagene. Dyktig, dyktig!De to nederste bildene er outfitene våre fra i går kveld, når vi skulle ut å spise. Der var maten overpriset og dårlige, og vi to fikk ikke maten vår før de andre var ferdig å spise! Der går vi ikke igjen for å si det sånn!

Hva gjør dere i ferien?

Søstrene Klengen.

Søstrene Tyrkia

Publisert: 29.jun.2011 @ 18:08 Kategori: Reise Kommentarer: 2

Da har vi vært i Tyrkia noen dager og vært supre til å blogge :)

Men ikke vær redd, vi tar mye bilder vi skal dele med dere når vi kommer hjem ;)

Her en noen ;)Snakkes om ikke så lenge ;)

 

Klengen Sisters!

Pakke Pakke!

Publisert: 24.jun.2011 @ 13:13 Kategori: Reise Kommentarer: 2

I går kl 2400 kom jeg meg endelig igang med pakkingen, snakk om siste liten for i dag har jeg ikke tid og i måren reiser vi :D

Av en eller annen grunn fikk jeg kofferten igjen på første forsøk... Så her må jeg ha glemt noe!

 

Noen forslag til hva jeg har glemt?

 

T.Klengen

Innkjøpene

Publisert: 22.jun.2011 @ 21:49 Kategori: Reise Kommentarer: 6

Da er vi ferdige med Tyrkiashoppingen! Alt ble med, pluss litt til... Det er så fryktelig vanskelig å gå inn i klesbutikker uten å kjøpe noe!Her er en genser og en sarong fra Bik Bok, begge halv pris og 99 kr stykket. "Klistre"-BH'er og hollywoodteip!

Sminke, hudpleie, gnagsår, hårpleie, passmappe.

Bare vent til dere får se bikinien Trine kjøpte seg! Yum!!

Marita Klengen.Tyrkiashopping!

Publisert: 22.jun.2011 @ 19:25 Kategori: Reise Kommentarer: 4

Nå skal jeg og Trine avgårde på senteret for å kjøpe litt dill til vi reiser på lørdag..

Listen min er som følger:

 • 2x Sminkefjerner
 • Gnagsårplaster
 • CD-mappe
 • Truser
 • 2x klistreBH
 • Frynseskjørt
 • Belte fra gina
 • Shampoo og balsam
 • shaveblader
 • solkrem
 • solstick til leppene
 • 2x tynne strømpebukser
 • deodorant
 • øyenskygge
 • solpudder

Har jeg glemt noe viktig?Marita Klengen.

 

Tur Retur Tyrkia

Publisert: 19.jun.2011 @ 14:20 Kategori: Reise Kommentarer: 12

På lørdag reiser vi avgårde til varmere strøk, her i landet blir det jo aldri varmt. Turen går til Side i Tyrkia der vi skal bo på Barut hotel Arum Resort og Spa, 5 stjerners Spa hotell.

I måren er det på tide å begynne å pakke :)

Tur Retur Oslo

Publisert: 17.jun.2011 @ 11:38 Kategori: Reise Kommentarer: 2

Da var jeg endelig kommet hjem igjen etter en tung og slitsom tur som endte godt til slutt.

Vi reiste fra Bergen i 5 tiden om kvelden på tirsdag, klar for en skikkelig roadtrip! Klokken 1800 ringte vi til hotellet for å gi beskjed at vi kom til å bli litt sein og bekrefte at vi skulle ha rommet. Vi spurte om de ville ha kredittkort som en sikkerhet, men vi fikk beskjed om at det ikke var nødvendig.

Vi kjørte og kjørte & etter 6 timer var vi kommet til Notodden, vi bestemte oss for å ringe å gi beskjed om at vi ble enda litt seinere. Kusina må ringer og gir beskjed, resepsjonisten spør etter navn & div. "nei, deres rom er kanselert" hø??

Tror du vi avbestiller hotellet når vi er 2 timer unna? Hvem har kanselert det? Nei, det var blitt avbestillt over telefon..  ÆÆ NEI! Og foresten hotellet er nå fult... 

Se til hellvete å skaff oss et rom.. han skulle ringe opp igjen. Vi var når 2 timer unna oslo og ante ikke om vi hadde noe sted å sove når vi endelig kom frem,

Etter lang tid og mange samtaler får vi beskjed om at resepsjonisten har skaffet oss nytt hotell, Soria Moria langt oppi Holmekollen, vi skulle bo på Scandic midt i sentrum... Her har han skaffet oss 2 rom i 2 døgn. Endelig kan vi slappe litt av.

Klokken 2 om natten er vi endelig fremme langt oppi fjellsiden. Trøtt i & sliten går vi inn i resepsjonen for å checke inn, nei her er det bare bestilt 1 døgn.. og i måren er vi desverre full. Oh my Fu***** Lord!

Ingen fikk sove denne natten og vi måtte opp tidli neste dag, trøtt å jæveli reiser vi ned på Scandic. Nå skal vi ha det rommet vi har bestilt! Ja, når hadde resepsjonisten endelig klart å finne rom og beklaget så mye på vegne av hotellet. Vi var ikke så fornød og ikke villig til å betale full pris.'

Vi skulle egentlig betale 1890, men ga beskjed at vi ikke var villig til det, vi hadde tross alt mistet mye tid i Oslo. Da fikk vi beskjed om at vi skulle være klar over at hun hadde skaffet oss et rom som egentlig kostet 2500 og det var tross alt balkong. Er det vårt problem?? NEI!

Så det eneste vi fikk i kompensajon var lommerusk på 200kr.. Jeg skal aldri bo på Scandic igjen og jeg skal heller ikke anbefalle det videre!

 

Men nå kunne endelig turen vår begynne

Rommet som vi til slutt fikk var hvertfall ikke verdt 2500kr, men vi hadde endelig en plass å  sove.

Så gikk turen ned til Leter'en for å begynne på alkoholen.

Vi fikk fikk jo feresten sett Holmekollen.. burde jeg si takk Scandic??Vi fikk heldigvis fint vær med litt små regn utover dagen, men det tåler en ekte bergenser gjeng :)

Jeg shoppet faktisk veldig lite, men fant disse skoene.

Så var det tid for konsert!


 

Konserten var overaskende bra & og vi storkoste oss til tross for alt stress som var skjed.

 

Nå har jeg fått text på mobilen om at det er kommet pakke fra Nelly, så da er det bare til å løpe!

 

T.KlengenSalta Bjørnar

Publisert: 21.mai.2011 @ 23:40 Kategori: Reise Kommentarer: 2

Fortsatt i en av Norges skitne byer Tromsø :) 

I dag har jeg møtt igjen en av mine venninner som er flyttet til Tromsø for å studere, Milla.

En liten tur på cafe blir veldig fort 4 timer når man ikke har sett hverandre på evigheter, mye å fortelle hverandre og mye å mimre om:) Blir nok ikke lenge til neste gang.

Ellers var jeg også på fantastisk SPA i går som jeg fikk av bamsen. Aromamassasje er ikke dumt dere, skulle tatt bilder.. men men kan ikke dele alt. Kan heller dele litt av hotellrommet :)I måren reiser jeg fra fotografbamsen :(

 

T. KlengenPlanking..

Publisert: 20.mai.2011 @ 23:40 Kategori: Reise Kommentarer: 1

Etter 4 timer, 2 fly, 40 sider med økonomi lesing og enorm øreverk var jeg endelig fremme i Tromsø!

På første fly satt mannen ved siden av meg og prompa.. Hallo?? På fly nummer 2 satt dama ved siden av meg og prøvde å stirre meg i senk...

Min lille herlighet fra mellom landingen i Oslo:)

Her er kjærligheten jeg dro for å møte i Tromsø:Så måtte vi kaste oss på den nye trenden, planking! Vi dro det til og med litt langt og tok med en Cola :)Enjoy!

T. Klengen på tur !

hits