Forsiden Marita Trine Kontakt oss Vi leser

Kategori: Om oss

AU

Publisert: 22.jan.2012 @ 20:57 Kategori: Om oss Kommentarer: 1

I går var jeg ute på byen med en fantastisk gjeng, og hadde det kjempe gøy. Dagen i dag derimot, har ikke vært så bra. Men ikke av den grunn man kanskje skulle tro.

Nei, det dumme kneet mitt som jeg allerede har operert tre ganger har slått seg opp igjen. Etter fire-fem timer på jobb i dag morges fikk jeg plutselig kjempe vondt, og nå har hele kneet mitt låst seg helt. Jippi! Dette passet jo kjempe bra, ettersom jeg har hinketest på sykehuset om to uker. for å bli godkjent for jogging, snowboarding og riding. Ser ikke ut som om det går helt min vei likevel, Nå kan det jo hende jeg tar for mye på vei og at ting ordner seg, det er bare det at denne smerten og måten kneet mitt oppfører seg på er så altfor velkjent, og jeg er klivredd for å måtte gå gjennom hele prosessen igjen... Men, jeg får bare vente å se!

Marita Kleppe

How do you know?

Publisert: 18.jul.2011 @ 12:39 Kategori: Om oss Kommentarer: 0

I dag morges våknet jeg uten stemme. Halsen er kjempe sår, og feberen sniker seg innpå. Nå har jeg benket meg i sofaen med dyne og tre filmer: "How do you know?"., den nye Varg Veum, og "The Mechanic".Jammen er det godt jeg allerede er sykemeldt, nå skal jeg bare ligge her og bli frisk!

Marita Klengen.

Arrene mine

Publisert: 02.jun.2011 @ 19:22 Kategori: Om oss Kommentarer: 3

Etter tre operasjoner har jeg nå endt opp med flere små arr på knærne mine, og ett på hoften. I begynnelsen gruet jeg meg veldig til jeg skulle gå i korte kjoler eller bikini, men nå tenker jeg som så at disse små arrene vil alltid være en del av meg, og jeg kan like godt bare godta dem og tenke at de er med på å gjøre meg unik.

 

Dere får tilgi buksestrekene. Vi var på peppes i dag og for å se fin ut presset jeg meg inn i en alt for liten bukse! Hehe.

Har du noen arr du skjemmes over?

Marita Klengen.

Fordi du fortjener det

Publisert: 25.mai.2011 @ 18:48 Kategori: Om oss Kommentarer: 2

Kjære Trine.

Jeg vil at du skal vite at du er den beste søsteren, venninnen og kollegaen en jente kan få.
Du er alltid der for meg når jeg trenger deg, og når jeg ikke gjør det.
Etter jeg ble operert har du vært her for meg hver eneste dag, enten det har vært for å tilbringe tid sammen, eller bare for å stikke innom. Dine besøk gjør mine lange, kjedelig dager, litt kortere.

Jeg er utrolig glad for at jeg er så heldig som får ha deg i livet mitt, og det finnes ikke ord for hvor glad jeg er i deg.
Jeg håper at jeg klarer å være en like god venninne for deg som det du er for meg.

Tusen takk for at du er den du er!

Når du ser dette - hjemme hos meg står det en liten gave, som en takk for alt du har gjort for meg og for at jeg får ha deg som venn.
Marita Klengen.

 

Våre tattoveringer

Publisert: 24.mai.2011 @ 22:22 Kategori: Om oss Kommentarer: 3

Trine fikk litt respons på tattoveringene sine, så vi tenke å lage et  innlegg hvor vi viser dem ordentlig.
Trine har en på hver skulder, og en på leggen. Marita har en på siden av hoften. Begge har godt gjennomtenkte tattoveringer som betyr mye for oss.

Trine:
Jeg har fødselsdatoen til begge  foreldrene mine, en på hver skulder, og navnet til bestemor på leggen. Foreldrene mine har alltid vært der for meg, og vil alltid være en stor del av livet mitt. Min kjære bestemor vil alltid ha en plass i hjertet mitt.

Alle mine er tatt på letz buzz i Bergen og jeg er veldig fornøyd :)Marita:
Jeg har en sommerfugl på hoften. Jeg har tegnet den selv, men tatovøren (som ikke gjorde en alt for god jobb) har fikset litt på den. Skyggeleggingen og linjene er ikke like fine alle steder, så jeg skal fikse på den i vinter. Det første bildet er rett etter jeg fikk den. Som dere kan se på det andre bildet har jeg fått et stygt arr etter en operasjon rett over den. Men det er dessverre ikke noe å gjøre med.

Jeg var alltid klar på hva jeg ville ha, men jeg er ikke helt sikker på hvorfor. Kan være fordi jeg alltid var opptatt av å være selvstendig, og klare meg selv, noe jeg har klart veldig bra helt siden jeg flyttet vekk for å begynne på videregående som 16-åring.

Har du tattovering? Hvor har du den, og hvorfor tok du den?

Søstrene Klengen.

Marita

Publisert: 20.mai.2011 @ 12:42 Kategori: Om oss Kommentarer: 0

Jeg heter Marita og er 21 år gammel. Jeg kommer fra verdens beste plass, nemlig sotra utenfor Bergen. Her  bor jeg sammen med kjæresten min gjennom over fire år og hunden min, Lord.På fritiden liker jeg å synge, deltar på litt forskjellige arrangementer her og der. og er veldig glad i å bruke tid sammen med vennene mine. En god fest takkes heller ikke nei til!
For tiden går jeg litt på krykker, har nettopp vært igjennom den siste av tre kneoperasjoner, og så snart jeg er friskmeldt skal jeg melde meg på dansekurs! Vi er også på full husjakt, og så snart det er i boks skal dere få være med på hele oppussingsprosjektet.

Interessene er mange. Jeg er som sagt glad i sang og dans,men jeg er også glad i motorsport. Selv kjører jeg en motorsykkel, en Suzuki GSR 600. Som enhver jente brykr jeg meg om utseende, så mote og skjønnhet er også viktig for meg.

FAKTA

Jeg er føst i 1990

Stjernetegnet mitt et Tyren

Jeg er livredd for insekter som stikker

Jeg har operert kneet mitt tre ganger

Jeg er 1.60 høy

Jeg har skostørrelse 37

Sko er min største lidenskapParty on!

Marita Klengen

Trine

Publisert: 20.mai.2011 @ 12:41 Kategori: Om oss Kommentarer: 1

Trine, ja det er meg :)

Jeg er 22 år og kommer fra Sotra rett utenfor Bergen :)

For tiden bor jeg for meg selv i en leilighet og trives med det. Jeg jobber i en kiosk sammen med Marita og til høsten begynner jeg på BI Bergen der jeg skal studere Økonomi & Administrasjon.

Utennom jobb foretrekker jeg å være mye sosial med venner, shoppe og har en stor interesse for interiør :)

Jeg er heller ikke noe vanlig jente jente, liker å skru motor, møbler og mye handyarbeid, jeg har også en utrolig dårlig bæsje humor :)

Jeg har 3 bodyart som du kan se her.

 

Min mor bestemte seg i sine yngre dager for å være teit å bare gi meg en storebror på 120kg, så jeg måtte ta saken i mine egne hender å fant meg Marita :)

Marita er min aller bestevenn, min beste kollega og verdens beste søster :) Hadde jeg bare vært gutt..

Useriøse fakta:

Begynner med et seriøst bilde

 • Før var jeg sexylubben før
 • Jeg har hatt alt for mange kjærester
 • Jeg er over gjennomsnittet opptatt av bæsj
 • Jeg leser skolebøker selv om jeg ikke sturderer
 • Jeg syns ikke tær er ekle
 • Ser minimum 3 filmer i uken
 • bruker alt for mye tid på facebook
 • Bruker lite sminke
 • Har enorm tannlegeskrekk
 • Fikk sertifikatet til halv pris
 • Må snakke med mamma minimum 2 ganger for dagen
 • begynner å grine hvis noen blir sint på meg
 • snuser
 • drikker ikke kaffe
 • kjører en chewbacka
 • jobber for mye til tider, men lærer aldri
 • er glad i bamse

 

 • ser nesten aldri på tv
 • har en ekstremt unormal døgnrytme
 • tåler ekstremt lite alkohol
 • er glad i tall
 • har jobbet som maler
 • har 602 facebook venner
 • har bodd på voss
 • hater navnet mitt

Foresten, mamma ga meg til slutt en lillebror.. men han liker jeg ikke noe særlig:

Noddy liker ikke meg heller..tror jeg.

 

Noe jeg har glemt?

hits