Forsiden Marita Trine Kontakt oss Vi leser

Kategori: Mat og drikke

MIDDAG OG MALING!

Publisert: 13.des.2011 @ 19:48 Kategori: Mat og drikke Kommentarer: 0

Nå har jeg lunsj på jobben, spaghetti og kjøttdeig med ost! Jeg innbiller meg selv at det er ti ganger sunnere med fullkornspasta og karbonadedeig, så da går jeg for det.

I går var jeg å vasket bad og kjøkken i det nye huset vårt, og i dag har jeg kjøpt maling til stuen. Fredrik begynner også å gipse veggene på soverommet i morgen så nå begynner ting å skje. En av mine beste venninner skal leie i kjelleren vår også, så det kommer til å bli helt fantastisk å flytte inn!

Marita Klengen.

Dinner for one

Publisert: 14.sep.2011 @ 22:38 Kategori: Mat og drikke Kommentarer: 0

I dag skulle mannen komme sent hjem fra jobb, så da ble med middag for èn på meg. Og, som hver gang han ikke er hjemme, ble det laks! Med en litt ny vri...

Jeg stekte laks sammen med løk og mais, og mot slutten av steketiden blandet jeg i litt fløte som sammen ble stekefett og sjy fra grønnsakene ble en god saus. Dette spiste jeg sammen med fullkornspasta, og det hele ble kjempe godt! Og, for en gangs skyld, akkurat nok til èn person. (Noe som i seg selv er grunn nok til å lage det flere ganger. Det er jo nesten umulig å lage mat til bare èn!)Nå er jeg nettopp kommet hjem fra en deilig treningsøkt sammen med verdens beste Jeanett, og føler meg fantastisk!Håper dere har hatt en fantatisk onsdag! Nå skal jeg se en tegnefilm sammen med hunden før det er sengen!

Marita Klengen.

 

Hjemmelagde vaniljeboller!

Publisert: 19.jul.2011 @ 16:29 Kategori: Mat og drikke Kommentarer: 6

Det er hvertfall det jeg kaller det. Jeg, som hater å bake, fikk bakekick i går og bakte noen deilige boller med vaniljekrem inni!

Fredrik var hvertfall kjempe fornøyd! Nå får vi bare se hvor lenge de varer.

Marita Klengen.

Grillfest- live

Publisert: 16.jul.2011 @ 22:24 Kategori: Mat og drikke Kommentarer: 2

Live fra grillparty

Bursdagskake!

Publisert: 18.jun.2011 @ 23:22 Kategori: Mat og drikke Kommentarer: 0

Jaa... Den ble ikke helt som den skulle, marsipanen var ikke like lett å jobbe med som jeg hadde trodd.

Men den ble helt ok, den smaker sikkert godt!

Jeg har grist litt med smørkremen, og siden jeg har sjokolademousse under marsipanen ser den litt grå ut. Hadde tenkt å pynte med mer marsipan, men jeg gikk tom!

Den underste delen er sukkerbrød med sjokolademousse i midten, den øverste delen er sjokoladekake med sjokolademousse i midten. Med smørkrem oppå! Digg... Så det gjenstår å se i morgen da, for da blir min kjære 23 år, om det smaker like godt som det høres ut som at det vil!

Hva er din favorittkake?

Marita Klengen.

Kakebakedag!

Publisert: 18.jun.2011 @ 19:58 Kategori: Mat og drikke Kommentarer: 0

Jepp, slik satt jeg i tilsammen 40 minutter for visping av eggedosis til sukkerbrødbunn!

Min elskede har bursdag i morgen, og jeg holder på å lage en awsome kake til ham! Jeg sier bare, sukkerbrød, sjokoladekake, sjokolademousse, marsipan og smørkrem! Høres ikke det digg ut så vet ikke jeg! Jeg aldri prrøvd dette før da, men satser på at det blir bra!

Ellers har jeg gjort noe MEGET spennende (og veldig skummelt) i dag, men jeg kan ikke fortelle om det helt enda!

Bilde av kaken kommer senere!

Marita Klengen.


Dinner time!

Publisert: 14.jun.2011 @ 19:45 Kategori: Mat og drikke Kommentarer: 0

Mens Trine er på Roadtrip til Oslo, fortsette livet som vanlig her hjemme!

Jeg holder på å lage Pasta Siciliana til middag, og jeg er kjempe sulten!Forutenom å ta sol og gå til fysioterapeut i dag, har jeg skrubbet kjøkkenet og kjøpt inn litt dill.

Ny fillerye ble kjøpt inn til kjøkkengulvet. Siden vi ikke har varmekabler der kan det være greit med et teppe å stå på. Den matcher også duket og lysene i vinduet.

En ny radio måtte på plass siden den forrie sluttet å virke! Denne har plass til iPoden oppå. Jeg tenkte også å kanskje ta denne med til Tyrkia om under to uker!Jeg har også jobbet med huden min den siste uken, for den spilte virkelig ikke på lag! Men nå er den begynt å komme seg! Og det kunne ikke skjedd på noe bedre tidspunkt!

Hva har du gjort på i dag?

Marita Klengen.

Snacks

Publisert: 08.jun.2011 @ 16:03 Kategori: Mat og drikke Kommentarer: 0

Tar en pause i eksamenslesingen for å hive i meg litt snacks. Nå har jeg foredraget i orden, nå må jeg bare lese på alt annet jeg kan endre opp med å bli spurt om... Usj...

Håper dette får meg i litt bedre humør, og gir meg driv til å lese litt til!

Hva er ditt triks for å få motivasjon når du ikke har noen?

Marita Kleppe.

Kake for guder!

Publisert: 21.mai.2011 @ 14:10 Kategori: Mat og drikke Kommentarer: 7

Har dere noen gang sett Cake Boss på TLC?
Jeg sitter å ser på det nå, og har vann i munnen. Det skal ikke gå an å lage så flotte kaker!
Alle kakene dere ser under her er 100% spiselige, alt sammen!Får ikke du også lyst å løpe ut på kjøkkenet for å bake kake?

Marita Klengen

Cupcakeheaven

Publisert: 19.mai.2011 @ 20:04 Kategori: Mat og drikke Kommentarer: 0Vi tenkte å prøve ut Møllerens nye cupcakeblanding. Cupcakesene med sjokoladetopping er den rosa pakken, men siden Marita ikke er så flink å følge oppskrifter måtte vi lage ny selv. Og den ble kjempe god! Siden vi ikke hadde utstyr til å få smørkremen til å se fin ut, ble det enkelt og greit med en liten teskje. Men alt i alt ble det ganske bra!

Liker du å bake?

Søstrane Klengen.

hits