Forsiden Marita Trine Kontakt oss Vi leser

Arkiv mned: desember 2011

NÅ ER DET JUL!

Publisert: 24.des.2011 @ 14:42 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

YYYELLO!

Publisert: 21.des.2011 @ 23:26 Kategori: Husjakten! Kommentarer: 0

Lord er også utålmodig etter å flytte inn i nytt hus!

Marita Klengen.

MIDLERTIDIG SPISEBORD

Publisert: 20.des.2011 @ 14:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

En gang kjøpte jeg en pult som skulle kunne fungere som spisebord om det var nødvendig. Ikke dumt. Her ser dere også en av de nye lampene jeg kjøpte i går!

DEN FØRSTE GJENSTANDEN ER I HUS!

Publisert: 20.des.2011 @ 13:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

SPISESTUE

Publisert: 19.des.2011 @ 15:50 Kategori: Interiør Kommentarer: 2

Sitter her og ser på hvordan spisestue jeg vil ha. Siden vi med tiden skal pusse opp hele huset er det ikke noe dyrt jeg ser etter. HVertfall ikke i første omgang. På Jysk fant jeg et fint spisestuesett hvor det er plass til 6 stoler. Plass til 6 stoler er et must om jeg først skal kjøpe meg spiusestue.

Egentlig kunne jeg tenkt med hvitt, men siden vi har mørke møbler fra før av tror jeg vi får satse videre på det til vi har råd til å bytte ut alt.

Jeg har også en brunsvart billy bokhylle, og på IKEA har de dører man kan montere på og få vitrineskap, slik som dette:Men først må vi gipse ferdig soverommet og få satt inn nytt vindu, og idag tenker jeg å kjøpe noen lamper til stuen, slik at vi får lys. Nå har vi bare en stygg, svart arbeidslampe som vi må snu der hvor vi går.

Det er så spennende med nytt hus!

Marita Klengen.

MALING ER NOE HERK...

Publisert: 17.des.2011 @ 02:51 Kategori: Husjakten! Kommentarer: 0

... Men endelig begynner det å ligne noe. I dag har jeg stått fra klokken halv ett til nå. Og jaggu er jeg ikke nesten ferdig! Er bare litt dill som et strøk til over karmer og lister osv. igjen. Slenger med noen bilder av hvordan det så ut etter første strøk og et bilde av den kuleste moccamasteren jeg har sett, som vi fikk i pre-innflytninsgave av svigermor!

Marita Klengen.

TRUST

Publisert: 15.des.2011 @ 02:20 Kategori: Film og TV Kommentarer: 0

Tenkte jeg skulle sette på en kjedelig film for å sovne. Nå har jeg ligget i to timer med tårene trillende, og sett hvordan voldtekt kan ødelegge en familie, og hvor viktig det er å ha kontroll over hva barna dine gjør på internett... Absolutt en film å anbefale...

Nå tror jeg at jeg må sette på litt friends for å få opp humøret og klare å sovne...

Ha en god natt alle!

Marita Klengen.

HUND I HUS

Publisert: 14.des.2011 @ 13:50 Kategori: Husjakten! Kommentarer: 8

Lord har funnet sin plass i det.nye huset.

MIDDAG OG MALING!

Publisert: 13.des.2011 @ 19:48 Kategori: Mat og drikke Kommentarer: 0

Nå har jeg lunsj på jobben, spaghetti og kjøttdeig med ost! Jeg innbiller meg selv at det er ti ganger sunnere med fullkornspasta og karbonadedeig, så da går jeg for det.

I går var jeg å vasket bad og kjøkken i det nye huset vårt, og i dag har jeg kjøpt maling til stuen. Fredrik begynner også å gipse veggene på soverommet i morgen så nå begynner ting å skje. En av mine beste venninner skal leie i kjelleren vår også, så det kommer til å bli helt fantastisk å flytte inn!

Marita Klengen.

BLOGG.NO FOR ANDROID

Publisert: 12.des.2011 @ 12:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Endelig har blogg appen kommet til android. (Mulig jeg henger langt etter) Anyways gjør det bloggingen mye lettere for oss som ikke har med oss mac og speilrefleks over alt! Dette er et test innlegg og derfor slenger jeg med det første bildet jeg tok med denne telefonen, av babyen min. <3

VI HAR KJØPT HUS!

Publisert: 12.des.2011 @ 12:22 Kategori: Husjakten! Kommentarer: 7

Da har vi fått nøkler og nyheten kan slippes!
Jeg og min kjære har kjøpt oss hus!
HUS, enebolig, hus med utleiedel! Ah, jeg er så lykkelig! Vi har alltid sagt at vi ikke har lyst på en leilighet, men i vår prisklasse har det stort sett vært det å velge mellom om vi skulle bo her som vi bor. Men jammen kom det ikke en liten perle av et hus på markedet, og da måtte vi bare ta sjangsen!

Vi har nå stor tomt, eget hus med uteleleilighet i kjelleren, garasje og flott beliggenhet! Vi ligger usjenert til, ingen naboer som kan titte inn, rett ved en barneskole og har utsikt mot sjøen.
Vi er foreløpig begynt å pusse opp hovedsoverommet, og når det er gjort flytter vi inn! Og vi gleder oss stort!

Hva synes du? Var det ikke søtt hus?

Marita Klengen.

NYTT

Publisert: 08.des.2011 @ 19:10 Kategori: Mote Kommentarer: 2

Mine gamle "uggs" fra barneavdelingen på HM og Kapp Ahl var helt utgått, og siden jeg var på julehandel, kjøpte jeg meg likegjerne noen nye, på barneavdelingen på HM. KR 159. (Eller noe sånt.)Og en liten søt, svart lommebok.

Marita Klengen.

hits