Forsiden Marita Trine Kontakt oss Vi leser

Arkiv mned: september 2011

Ny kjole

Publisert: 20.sep.2011 @ 14:24 Kategori: Mote Kommentarer: 6

Jeg orker ikke pynte meg for å ta bilde i kjolen, skal jo snart på jobb. Men her er den anyways.

Skal på releasefest for 05 og 06 snus på torsdag, så da skal dere få se outfitbilde med den på!Jeg har et elsk-hat forhold til nelly.com. Jeg elsker den siden, men samtidig hater jeg den... For det er umullig å klikke seg inn der uten å bestille noe. Selv når en er blakk...

Marita Klengen.

Pakke fra Nelly!

Publisert: 20.sep.2011 @ 11:44 Kategori: Mote Kommentarer: 0

Endelig!Jeg skal bare få ladet kameraet så skal dere få se hva det er!

Marita Klengen.

Elixia Power og Zumba

Publisert: 19.sep.2011 @ 22:39 Kategori: Trening Kommentarer: 0

I dag har jeg og godjentene Hannah og Hangi vært på ikke mindre enn TO timer på rad på Elixia. Vi bestemte oss for å teste senteret, og vi endre opp på Elixia Power først og så Zumba rett etterpå. Og herregud så sliten jeg er! Powertimen er noe av det tynste jeg har vært med på, men jeg tror kanskje det var litt fordi jeg overvurderte meg selv og hvor mye vekter jeg kom til å klare. Jaja, det er ingenting galt i å presse seg litt!Nå er det en kjapp omelett og sengen på meg! Ha en fin mandagskveld videre!

Marita Klengen.

Random

Publisert: 16.sep.2011 @ 19:36 Kategori: Foto Kommentarer: 2Søstrene Klengen.


Hund med vondt

Publisert: 16.sep.2011 @ 16:05 Kategori: Dyr Kommentarer: 0

Stakkars hunden min har gått og haltet i hele dag. Da han kom hjem fra tur hadde han mest sannsynlig fått seg en strekk og nå klarer han ikke gå på den ene forlabben sin.
For litt siden fikk han et stygt flåttbitt, og jeg har en liten mistanke om at det kanskje kommer derfra også, for veterinæren sa han kunne slite med leddene fremover. Men han har fått litt smertestillende, og skal få slappe av med foreldrene mine på hytten i helgen, så får vi se hvordan han har det når han kommer hjem igjen. Er han ikke blitt mye bedre blir det vel nok en tur til dyrlegen.Håper han blir bedre over helgen!

Marita Klengen.

"Du ser ut som en glamourmodell"

Publisert: 15.sep.2011 @ 22:42 Kategori: Blogg Kommentarer: 11

Greit, jeg vet at stygge kommentarer er noe som følger med blogging, men det er fortsatt ikke gøy.

Så jeg bare lurte på hva dere synes om det? Rister dere det av dere, eller blir dere lei dere?

Jeg fikk nemlig en kommentar i går om at jeg ser ut som en skitten glamourmodell... Jeg svarte, og vedkommende synes tydeligvis at det var viktig å få med seg det og svarte igjen at jeg ser ut som en glamourmodell. (Ja, så klart av en anonym. De som skriver nedsettende kommentarer pleier være det.)
Så jeg vet ikke helt hvordan jeg skal reagere på det jeg?
Ved å forsvare meg med å si at jeg hverken har kropp, personlighet eller klær til å være en glamourmodell?
Ved å bli sint og skrive stygge ting tilbake, eller å bare bli litt.... flau (?) på vedkommendes vegne. Du kan ikke ha mye selvtillit selv når du synes det er verdt tiden din å skrive nedsettende ting om andre, uten en gang å tørre å skrive navnet ditt...

Hva synes dere om folk som slenger usaklig dritt om andre på bloggene?"Hvorfor kan ikke alle bare være venner?"

Marita Klengen.

 

Teasedance!

Publisert: 15.sep.2011 @ 20:34 Kategori: Trening Kommentarer: 2

Jeg og en venninne er begynt på Teasedance hos Steg Dans, og vi stortrives!
Teasedance er nettopp det navnet sier, teasing mens man danser. I dag ble vi ferdig med første rutine, og neste gang begynner vi på dans med stol! Det blir gøy!

Her er litt av mooves'ene i dansen! Jeg synes dansen er kjempe gøy da, så tenkte  å se om jeg fikk filmet oss en gang!Haha, jeg er så konsentrert at jeg ser helt trøtt ut i fjeset. Jaja, sånn kan det gå!

Har du prøvd teasedance eller poledance før?

Marita Klengen.

Dinner for one

Publisert: 14.sep.2011 @ 22:38 Kategori: Mat og drikke Kommentarer: 0

I dag skulle mannen komme sent hjem fra jobb, så da ble med middag for èn på meg. Og, som hver gang han ikke er hjemme, ble det laks! Med en litt ny vri...

Jeg stekte laks sammen med løk og mais, og mot slutten av steketiden blandet jeg i litt fløte som sammen ble stekefett og sjy fra grønnsakene ble en god saus. Dette spiste jeg sammen med fullkornspasta, og det hele ble kjempe godt! Og, for en gangs skyld, akkurat nok til èn person. (Noe som i seg selv er grunn nok til å lage det flere ganger. Det er jo nesten umulig å lage mat til bare èn!)Nå er jeg nettopp kommet hjem fra en deilig treningsøkt sammen med verdens beste Jeanett, og føler meg fantastisk!Håper dere har hatt en fantatisk onsdag! Nå skal jeg se en tegnefilm sammen med hunden før det er sengen!

Marita Klengen.

 

Me and my baby!

Publisert: 14.sep.2011 @ 18:48 Kategori: Dyr Kommentarer: 2

+

=<3

Marita Klengen.

Nytt hår

Publisert: 14.sep.2011 @ 15:42 Kategori: Skjønnhet Kommentarer: 17

Da er det offisielt. Jeg er ikke lenger blondine.

Hva synes du?

Marita Klengen.

(Tilgi at leppene mine ser helt for jævlig ut. Jeg er så sår at jeg har et tjukt, tjukt lag med Burts Bees Leppepomade på...)

My last blonde day!

Publisert: 12.sep.2011 @ 20:52 Kategori: Skjønnhet Kommentarer: 2

I dag er min siste dag som på blondine, på lenge, lenge.Etter mange år med bleking, farging, bleking, farging, bleking og mer bleking er håret mitt blitt utrolig tørt og ødelagt. Etter min siste tur til frisøren ble det så tørt at jeg har store problemer med å børste det etter jeg har vasket det, uansett hvor mye kur eller balsam jeg har brukt.¨

Så jeg har tenkt og tenkt, og har kommet fram til at det er på tide med en lengre periode med mørkt hår. Jepp, mange runder med minicolor, og kuring, og forhåpentligvis er det begynt å bli friskt igjen om et halvt års tid!

Hva tror du, kan det bli bra?
Jeg gru-gleder meg!

Marita Klengen.


Outfit for Fadderkro!

Publisert: 02.sep.2011 @ 18:50 Kategori: Outfit Kommentarer: 4Kjole//Nelly Sko//DinSko Smykke//Cubus

Nå er det off til vors før fadderkroen for høyskolen i Bergen! Jeg gleder meg!

Marita Klengen.

hits