Forsiden Marita Trine Kontakt oss Vi leser

Arkiv mned: mai 2011

NAV

Publisert: 31.mai.2011 @ 22:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Som noen kanskje vet har jeg vært sykemeldt siden desember på grunn av diverse korsbånd, minisk og operasjoner. Sykepengen har kommet på konto hver eneste måned, og det har ikke vært noen problemer, før nå...

Pengene skulle kommet for en uke siden, men da de ikke kom forsto jeg ikke hvorfor. På mail fikk jeg ingen ordentlige svar, og det gikk ikke an å komme gjennom på telefon. Jobben hadde sendt inn alt som skulle sendes inn, og alt var på stell. Så til slutt måtte jeg få noen til å kjøre meg til NAV sitt kontor her i kommunen, for penger har jeg ikke, og jeg han ikke be Fredrik betale for meg en måned til. Etter litt frem og tilbake viste det seg at de hadde klart å rote bort en sykemelding som bandt to sykeperioder sammen, og jeg sto derfor som friskmeldt.. Saken ble heldigvis fikset opp i, og pengene skulle komme i dag...

Men det har de ikke gjort enda! Så vi får se, om de ikke kommer i morgen blir jeg fortvilet!Ahh, hadde man bare kunnet betale med monopolpenger!

Har du hatt noen opplevelser med NAV før?

Marita Klengen.

Prøveeksamen

Publisert: 31.mai.2011 @ 09:20 Kategori: Skole Kommentarer: 7

Herregud, så sliten jeg er. Jeg er delkurselev i en påbyggsklasse og i går hadde vi prøveeksamen i Norsk muntlig. Det har vært veldig viktig for meg å få 5 i alle norskfagene, og for å klare det måtte jeg klare 5 på denne prøveeksamenen. Så fredag, lørdag og søndag har jeg sittet til langt ut på natten for å komme i mål med lesingen. Nå sitter jeg på skolen og får informasjon om den ordentlige muntlige eksamenen, og jeg holder på å sovne. (Jeg fikk forresten 5+, og beskjed om at det var klassens beste foredrag!!)

Det er så deilig at skolen snart er ferdig!

Nå gjenstår bare eksamen i sidemål i morgen, og muligens en muntlig eksamen i neste uke. Then I'm DONE!
Det er bare litt over tre uker til jeg og Trine reiser til Tyrkia, og vi gleder oss max. Det skal bli fint med to uker på stranden sammen med verdens beste jente!Er du klar for skolefri og ferie?

Marita Klengen.

Shopping

Publisert: 30.mai.2011 @ 20:35 Kategori: Mote Kommentarer: 4

Ikke ofte det blir så mye shopping, men innimellom blir det. Jeg kom over noen herlige jumosuit's på BikBok og måtte bare slå til, angrer ikke et sekund og gleder meg til å finne en anledning til å bruke de begge.

 

Litt dårlig kvalitet på bilde, men det for bare være.

Nå er dilemaet hva sko jeg skal bruke til!

Forslag? :)Min første kjærlighet...

Publisert: 29.mai.2011 @ 16:44 Kategori: Dyr Kommentarer: 2

...var hest!

Hestene er herlighetene jeg ridde før jeg skadet meg igjen i april i fjor, Zafir og Jan.
Jan er en frieser, og Zafir er blanding av frieser og døl. Herlige gutter, og jeg har ikke ord for hvor mye jeg savner dem!

Hva var din første kjærlighet?

Marita Klengen.

Konkurranse hos Donna&Sara!

Publisert: 29.mai.2011 @ 12:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Donna og Sara holder en konkurranse hvor du kan vinne en kjole fra Nelly.
Kjolen var helt nydelig, og siden jeg er kjoloholiker, må jeg jo prøve meg!

Donna og Sara er to helt nydelige jenter som blogger sammen. Faktisk, så var det disse to jentene som inspirerte oss til å starte en blogg sammen. De bor ikke på samme plass, men er veldig gode venner, så det å ha en blogg sammem er jo en kjempelur måte å holde kontakten!

Designet på bloggen er veldig stilig, og innholdet er bra. Jeg liker spesielt godt at de skriver variert, de kan skrive om mote og ha outfits, eller de kan skrive om mer samfunnsengasjerte ting, og ha egne, klare meninger. Spesielt godt likte jeg DETTE innlegget om flagging på 17.mai, DETTE innlegget om Donnas opplevelser i krigen i Kosovo og DETTE innlegget om tips til en god bytur for oss jenter. Bloggen er allsidig, og jentene har god peiling på hva leserne vil ha av tips og triks, anbefalinger, osv.Håper det går greit at jeg lånte et bilde, må jo få vise hvor søte dere er!

Stå på, jenter! Bloggen deres er rå, og vit at dere er inspirasjonskilden til denne bloggen!

Marita Klengen.

Dagens innkjøp

Publisert: 28.mai.2011 @ 19:10 Kategori: Mote Kommentarer: 1
Bikini og øredobber fra HM.

Jeg og Trine har innsett at vi aldri kommer til å få bestilt fra Victorias Secret og faktisk få bikiniene innen vi reiser, så da tok vi oss en liten tur på Hennes&Mauritz.

Stay tuned, mine nye kjoler fra Nelly er kommet!

Marita Klengen.

Fangst fra IKEA!

Publisert: 27.mai.2011 @ 21:58 Kategori: Interiør Kommentarer: 1

Jeg og trine hadde som sagt en liten runde på IKEA i dag. Siden jeg går på krykker og ikke kan hverken kjøre eller handle selv, var verdens beste Trine med meg. Jeg skulle kjøpe noen LACK hyller til mit bitte-lille bad, slik at jeg fikk mer oppbevaringsplass. Men som alltid handler man litt for mye...

Som dere ser er badet vårt veldig lite, så jeg hang opp noen hyller over toalettet.
Kurvene er også fra IKEA og rommer bl.a. toalettpapir, sminke, smykker, osv.
Jeg kjøpte litt for mange hyller, så to gikk i sovealkoven.En i hvert hjørne ga litt mer liv på veggen. Jeg ser at de ikke er helt på linje, men pyttsann. Vi skal i bo her så veldig mye lenger!

Det siste jeg kjøpte var en sårt trengt stekepanne. Jeg er ikke kommet i gang med lesing til prøveeksamen i norsk muntlig enda, og før jeg begynne skal jeg lage meg en omelett i min nye stekepanne!På tide å slutte å handle der, tror jeg. Leiligheten ser snart ut som en IKEA-utstilling!

Marita Klengen.

Kan jeg be for deg?

Publisert: 27.mai.2011 @ 20:14 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Eksamenslesing ble ti pc-titting, og pc-titting ble til IKEA-tur med Trine...

Når skal jeg lære?

Anycow.. På vei ut av IKEA kom det en søt jente med barnevogn og lurte på om hun kunne få stille meg et spørsmål. Jada, sa jeg og tenkte hun lurte på veien til noe. Og som de IKEA-ekspertene jeg og Trine er, hadde vi selvsagt ikke noe problem med det. Hun sa at hun hadde sett meg tidligere og spurte hvorfor jeg gikk på krykker. Jeg var ikke helt forberedt på det spørsmålet, men sa at jeg hadde operert korsbåndet. Det er da hun spør:

- Kan jeg be for deg?

"Ja det kan du vel" sier jeg, helt satt ut. Jeg fortalte hva jeg het og regnet med hun hadde tenkt å be når hun kom hjem. Men den gang ei... Hun la hendene sine på knærne mine og ba, "Kjære Jesus..."
Når hun har bedt ferdig spør hun; "Kjenner du noen forskjell?"
Smilene og stotrende svarte jeg at jeg ikke gjorde det enda, men at jeg var spent på om jeg ville kjenne noen forskjell senere. Og så gikk vi mens vi prøve å holde oss seriøse...

Vi visste ikke helt om vi skulle le eller grine, men smigret ble jeg. Jeg er ikke spesielt kristen selv, men respekterer selvsagt andres valg av religion. Jeg synes også hun var supertøff som turde å gjørde det, midt på IKEA. Men det var jammen en ny opplevelse for meg!It sure made my day!

Er du kristen? Har du gjort eller opplevd noe lignende selv?

Marita Klengen.

Sommerens låt - Ring meg!

Publisert: 25.mai.2011 @ 19:08 Kategori: Musikk Kommentarer: 0

Gabrielle - Ring meg

Søstrene Klengen

Fordi du fortjener det

Publisert: 25.mai.2011 @ 18:48 Kategori: Om oss Kommentarer: 2

Kjære Trine.

Jeg vil at du skal vite at du er den beste søsteren, venninnen og kollegaen en jente kan få.
Du er alltid der for meg når jeg trenger deg, og når jeg ikke gjør det.
Etter jeg ble operert har du vært her for meg hver eneste dag, enten det har vært for å tilbringe tid sammen, eller bare for å stikke innom. Dine besøk gjør mine lange, kjedelig dager, litt kortere.

Jeg er utrolig glad for at jeg er så heldig som får ha deg i livet mitt, og det finnes ikke ord for hvor glad jeg er i deg.
Jeg håper at jeg klarer å være en like god venninne for deg som det du er for meg.

Tusen takk for at du er den du er!

Når du ser dette - hjemme hos meg står det en liten gave, som en takk for alt du har gjort for meg og for at jeg får ha deg som venn.
Marita Klengen.

 

Ylvis

Publisert: 25.mai.2011 @ 18:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Vell, her ligger jeg fortsatt sjuk og jæveli, hadde trodd jeg skulle vært bedre til nå, men nei :(

Er ganske lei, savner å gjøre ting og ikke minst bevege meg! Har mye jeg gjerne skulle gjort men er så vidt jeg orker å gå en tur på do.. jeg bør være frisk til fredag for da skal jeg på ylvis show også kommer bamse hjem <3

Men lover å komme sterkere tilbake når jeg er frisk :)T. Klengen

Våre tattoveringer

Publisert: 24.mai.2011 @ 22:22 Kategori: Om oss Kommentarer: 3

Trine fikk litt respons på tattoveringene sine, så vi tenke å lage et  innlegg hvor vi viser dem ordentlig.
Trine har en på hver skulder, og en på leggen. Marita har en på siden av hoften. Begge har godt gjennomtenkte tattoveringer som betyr mye for oss.

Trine:
Jeg har fødselsdatoen til begge  foreldrene mine, en på hver skulder, og navnet til bestemor på leggen. Foreldrene mine har alltid vært der for meg, og vil alltid være en stor del av livet mitt. Min kjære bestemor vil alltid ha en plass i hjertet mitt.

Alle mine er tatt på letz buzz i Bergen og jeg er veldig fornøyd :)Marita:
Jeg har en sommerfugl på hoften. Jeg har tegnet den selv, men tatovøren (som ikke gjorde en alt for god jobb) har fikset litt på den. Skyggeleggingen og linjene er ikke like fine alle steder, så jeg skal fikse på den i vinter. Det første bildet er rett etter jeg fikk den. Som dere kan se på det andre bildet har jeg fått et stygt arr etter en operasjon rett over den. Men det er dessverre ikke noe å gjøre med.

Jeg var alltid klar på hva jeg ville ha, men jeg er ikke helt sikker på hvorfor. Kan være fordi jeg alltid var opptatt av å være selvstendig, og klare meg selv, noe jeg har klart veldig bra helt siden jeg flyttet vekk for å begynne på videregående som 16-åring.

Har du tattovering? Hvor har du den, og hvorfor tok du den?

Søstrene Klengen.

Nelly in my heart!

Publisert: 24.mai.2011 @ 14:35 Kategori: Mote Kommentarer: 1

Dagens shopping fra Nelly er unnagjort!

I slutten av juni reiser jeg og Trine til Tyrkia, og litt kjoler til turen må man jo ha!Elsker det!

Hva synes du om kjolene?
Kjøper du kjoler før du reiser på ferie, eller mens du er der?

Marita Klengen.

Stikkord: kjoler nelly

Sjukling

Publisert: 23.mai.2011 @ 22:17 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Kom meg hjem fra Tromsø i går etter noe som føltes som en evighet! Våknet opp i Tromsø søndags måren med halsbetennelse og feber, great! Dagen ble bare bedre og bedre.. det var tid for frokost. Hva tror du er åpent i Tromsø på en søndag?

Burger King... ja da ble formen bedre.

Så var det tid for avreise og kom meg avgårde noen tårer fattigere. Måtte igjen mellomlande på gardemoen, men hadde ikke sett på billettene at jeg måte vente der i over 4 timer. Og snart var jeg tom for batteri på iphonen.. FML :)

Klokken 23,30 var jeg ENDELIG hjemme i sengen med ullsokker, hettegenser, nesespay og ibux

 

 

Men formen er fortsatt daff, så nå sitter jeg her eller vent.. jeg ligger her og ser på paradise som jeg egentlig ikke har følgt noe med.. men er vell nå på slutten det blir spennende :P

I måren skal jeg bort til Marita å få pleie!

 

God Bedring til meg selv.. T.Klengen


Kjøpe eller ikke kjøpe?

Publisert: 23.mai.2011 @ 18:19 Kategori: Husjakten! Kommentarer: 0

Huset som vi sniktittet på er blitt solgt. Jeg sendte megleren mail på lørdag om vi kunne få komme på visning, i dag sto huset som solgt. Kjipt. Men sånn er livet! Nå er spørsmålet, kjøpe eller ikke kjøpe? Vente eller ikke vente?
Jeg klør i ræva etter å flytte, samboeren min synes vi bor greit og betaler lite. Noe vi forøvrig gjør.

Så da sitter vi vel litt på vent, kanskje etter sommeren en gang?

Er du på husjakt?

Nå skal jeg og pappa til XXL Sport for å kjøpe bursdagsgave til mamma. Hun skal nemlig til Frankrike 5. juni, for å sykle i en hel uke! Min tante har invitert hele venninnegjengen ut på sykkelferie, og mamma har tatt utfordringen på strak arm. Hun er flink!See you later, aligator.....

Marita Klengen.

Assassins Creed II

Publisert: 22.mai.2011 @ 23:19 Kategori: Spill Kommentarer: 0

Herregud, for en lat dag... Men hvor digg er ikke det i blandt?!

I dag har jeg, Fredrik og Jonas vært på visning på et hus, som vi forøvrig ikke likte. Vi har store kjøp, puss opp og selg planer, og er ute etter den rette, stygge perlen. Etter det ble vi sittende i leiligheten til Jonas og spille Assassins Creed II i seks timer. SEKS timer! Greit, Trine.. Gutta spilte, mens jeg så på. Vi hadde litt hjemmelaget burger og snop som pausespising og kontrollen gikk på rundgang.Trine den Fine har i mellomtiden måtte avslutte sin sikkert perfekte kjærlioghetstur til Tromsø (jeg er evig misunnelig), for å komme hjem igjen til meg. Har blitt litt for mange dager fra hverandre nå synes jeg. Nå er den gode t-skjorten fra stordcup 2005 på, og jeg manner meg opp til første skoledag siden operasjonen i morgen.God natt folkens, måtte dere få en fortreffelig mandag i morgen!

Marita Klengen.

Stikkord: creed 2 assasins

Salta Bjørnar

Publisert: 21.mai.2011 @ 23:40 Kategori: Reise Kommentarer: 2

Fortsatt i en av Norges skitne byer Tromsø :) 

I dag har jeg møtt igjen en av mine venninner som er flyttet til Tromsø for å studere, Milla.

En liten tur på cafe blir veldig fort 4 timer når man ikke har sett hverandre på evigheter, mye å fortelle hverandre og mye å mimre om:) Blir nok ikke lenge til neste gang.

Ellers var jeg også på fantastisk SPA i går som jeg fikk av bamsen. Aromamassasje er ikke dumt dere, skulle tatt bilder.. men men kan ikke dele alt. Kan heller dele litt av hotellrommet :)I måren reiser jeg fra fotografbamsen :(

 

T. KlengenBidrag til fotokonkurranse!

Publisert: 21.mai.2011 @ 17:12 Kategori: Foto Kommentarer: 4Her er vårt bidrag! Et blinkskudd av Lord og Veyron midt i villeste leken!
Fotokokurransen finner du HER.

Hva synes du?

Søstrene Klengen.

Kake for guder!

Publisert: 21.mai.2011 @ 14:10 Kategori: Mat og drikke Kommentarer: 7

Har dere noen gang sett Cake Boss på TLC?
Jeg sitter å ser på det nå, og har vann i munnen. Det skal ikke gå an å lage så flotte kaker!
Alle kakene dere ser under her er 100% spiselige, alt sammen!Får ikke du også lyst å løpe ut på kjøkkenet for å bake kake?

Marita Klengen

Sko: Hammer

Publisert: 21.mai.2011 @ 00:38 Kategori: Mote Kommentarer: 0Hammer - Camilla Skovgaard

Like?

Marita Klengen

Planking..

Publisert: 20.mai.2011 @ 23:40 Kategori: Reise Kommentarer: 1

Etter 4 timer, 2 fly, 40 sider med økonomi lesing og enorm øreverk var jeg endelig fremme i Tromsø!

På første fly satt mannen ved siden av meg og prompa.. Hallo?? På fly nummer 2 satt dama ved siden av meg og prøvde å stirre meg i senk...

Min lille herlighet fra mellom landingen i Oslo:)

Her er kjærligheten jeg dro for å møte i Tromsø:Så måtte vi kaste oss på den nye trenden, planking! Vi dro det til og med litt langt og tok med en Cola :)Enjoy!

T. Klengen på tur !

Å rydde er ikke bare-bare!

Publisert: 20.mai.2011 @ 16:59 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Mandag i forrige uke opererte jeg korsbåndet, og siden jeg har operert det før, måtte de inn i motsatt fot for å hente en muskel. Så begge bena mine er for tiden svekket, og jeg har ikke lov å trå på dem med full belastning. Dermed er jeg leknet til krykkene de neste fem ukene.

Nå har jeg vært så heldig at jeg har klart å pådra meg en kjempevond betennelse i venstre overarm, så krykkegåing er for øyeblikket ikke mulig. What to do?

Joda, for å få noe gjort har jeg nå vært nødt til å ake meg rundt på rompa for å plukke opp klær som skal vaskes, eller kaste boss i pose. Og nå er jeg sliten! Tror jammen med mannen får ta oppvasken når han kommer hjem fra jobb, for jeg må ha meg en goood pause.

Er ikke bare-bare å rydde huset!Sminkeløst bilde fra julebord hjemme hos meg i desember, da jeg uheldigvis klarte å punktere minisken rett før gjestene kom, og gråt av meg alt av sminke i fjeset.. Ulykkesfugl, jeg?

Marita Klengen.

Wants: Black

Publisert: 20.mai.2011 @ 14:54 Kategori: Mote Kommentarer: 0
Black

Black by Klengen featuring blue jeans

Nolita top
13,650 JPY - hfm.co.jp

Rick owens jacket
$2,465 - net-a-porter.com

Blue jeans
$190 - generalpants.com.au

Christian louboutin boot
$1,395 - net-a-porter.com

Marita Klengen

Mellomlanding

Publisert: 20.mai.2011 @ 13:11 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Har nå mellom landet på gardemoen på min vei mot kjærligheten i tromsø <3 sitter å venter på avgang mens jeg nyter denne herligheten somersby som jeg ikke fikk lastet opp bilde av :) Og savner søstra mi <3 Trine Klengen

Vi leser

Publisert: 20.mai.2011 @ 12:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Vi leser i grunn ikke så veldig mange blogger, men noen titter vi innom ganske ofte.

 • Ulrikke Lund - motebloggeren fra Bergen som har kommet seg fra "zero til hero" helt alene. Hun har hatt mye motgang i livet, men med masse hard jobbing er hun nå blitt et stilikon og forbilde for mange jenter.
 • Caroline Fotballfrue - Fotballfrue med god stil!
 • Living Doll - Elise Bahia. Operasangeren fra Bergen med en lidenskap for mote.
 • Dedication - Trenings- og livsstilsblogg for de som trenger litt inspirasjon.
 • Karina Larsen - Nydelig jente fra hjemtraktene med god stil.


Mer kommer!

Søstrene Klengen.

Marita

Publisert: 20.mai.2011 @ 12:42 Kategori: Om oss Kommentarer: 0

Jeg heter Marita og er 21 år gammel. Jeg kommer fra verdens beste plass, nemlig sotra utenfor Bergen. Her  bor jeg sammen med kjæresten min gjennom over fire år og hunden min, Lord.På fritiden liker jeg å synge, deltar på litt forskjellige arrangementer her og der. og er veldig glad i å bruke tid sammen med vennene mine. En god fest takkes heller ikke nei til!
For tiden går jeg litt på krykker, har nettopp vært igjennom den siste av tre kneoperasjoner, og så snart jeg er friskmeldt skal jeg melde meg på dansekurs! Vi er også på full husjakt, og så snart det er i boks skal dere få være med på hele oppussingsprosjektet.

Interessene er mange. Jeg er som sagt glad i sang og dans,men jeg er også glad i motorsport. Selv kjører jeg en motorsykkel, en Suzuki GSR 600. Som enhver jente brykr jeg meg om utseende, så mote og skjønnhet er også viktig for meg.

FAKTA

Jeg er føst i 1990

Stjernetegnet mitt et Tyren

Jeg er livredd for insekter som stikker

Jeg har operert kneet mitt tre ganger

Jeg er 1.60 høy

Jeg har skostørrelse 37

Sko er min største lidenskapParty on!

Marita Klengen

Trine

Publisert: 20.mai.2011 @ 12:41 Kategori: Om oss Kommentarer: 1

Trine, ja det er meg :)

Jeg er 22 år og kommer fra Sotra rett utenfor Bergen :)

For tiden bor jeg for meg selv i en leilighet og trives med det. Jeg jobber i en kiosk sammen med Marita og til høsten begynner jeg på BI Bergen der jeg skal studere Økonomi & Administrasjon.

Utennom jobb foretrekker jeg å være mye sosial med venner, shoppe og har en stor interesse for interiør :)

Jeg er heller ikke noe vanlig jente jente, liker å skru motor, møbler og mye handyarbeid, jeg har også en utrolig dårlig bæsje humor :)

Jeg har 3 bodyart som du kan se her.

 

Min mor bestemte seg i sine yngre dager for å være teit å bare gi meg en storebror på 120kg, så jeg måtte ta saken i mine egne hender å fant meg Marita :)

Marita er min aller bestevenn, min beste kollega og verdens beste søster :) Hadde jeg bare vært gutt..

Useriøse fakta:

Begynner med et seriøst bilde

 • Før var jeg sexylubben før
 • Jeg har hatt alt for mange kjærester
 • Jeg er over gjennomsnittet opptatt av bæsj
 • Jeg leser skolebøker selv om jeg ikke sturderer
 • Jeg syns ikke tær er ekle
 • Ser minimum 3 filmer i uken
 • bruker alt for mye tid på facebook
 • Bruker lite sminke
 • Har enorm tannlegeskrekk
 • Fikk sertifikatet til halv pris
 • Må snakke med mamma minimum 2 ganger for dagen
 • begynner å grine hvis noen blir sint på meg
 • snuser
 • drikker ikke kaffe
 • kjører en chewbacka
 • jobber for mye til tider, men lærer aldri
 • er glad i bamse

 

 • ser nesten aldri på tv
 • har en ekstremt unormal døgnrytme
 • tåler ekstremt lite alkohol
 • er glad i tall
 • har jobbet som maler
 • har 602 facebook venner
 • har bodd på voss
 • hater navnet mitt

Foresten, mamma ga meg til slutt en lillebror.. men han liker jeg ikke noe særlig:

Noddy liker ikke meg heller..tror jeg.

 

Noe jeg har glemt?

Svake mennesker

Publisert: 19.mai.2011 @ 21:52 Kategori: Film og TV Kommentarer: 3

Vi har i alle år, av prinsipp, boikottet Paradise Hotel. Vi skulle IKKE se på det.

Men hva skjer? Vi ser EN episode, fordi vi begge er syk og ligger på sofaen, og vi er hekta. I skrivende stund sitter vi i hver vår stue med øynene klistret til tv-skjermen og kveldens episode. Eller, nei, det er reklamepause, så nå er øynene på pc-skjermen.

Shit, pausen er over! Må stikke!

Søstrene Klengen.Hjemme fra sykehuset

Publisert: 19.mai.2011 @ 21:31 Kategori: Venner Kommentarer: 2

Torsdag i forrige uke kom jeg hjem fra sykehuset. Jeg har nå vært igjennom operasjon nummer tre i venstre kne, og det er forhåpentligvis den siste.

Det har ikke vært mye å gjør der, så NCIS var god å ha med. Nå er jeg bundet til krykkene i 5 uker til, og til min store sorg har jeg klart å pådra meg en betennelse i overarmen. Så jeg klarer ikke gå på krykker heller. Så da sitter jeg her...
Verdens beste søster Trine er her hver eneste dag og gjør hverdangen min litt artigere.

Har du en god venninne som lyser opp dagene dine?

Marita.

Lord

Publisert: 19.mai.2011 @ 21:22 Kategori: Dyr Kommentarer: 0

Jeg har som nevnt verdens beste hund, en Gordon Setter. Her er han!

Nydeligheten min...

Så må jeg slenge med et bilde av verdens beste Timmi, som dessverre ikke er med oss lenger.Hvil i fred, lille venn. Du vil alltid være med oss.

Har du hund?

Marita.

Cupcakeheaven

Publisert: 19.mai.2011 @ 20:04 Kategori: Mat og drikke Kommentarer: 0Vi tenkte å prøve ut Møllerens nye cupcakeblanding. Cupcakesene med sjokoladetopping er den rosa pakken, men siden Marita ikke er så flink å følge oppskrifter måtte vi lage ny selv. Og den ble kjempe god! Siden vi ikke hadde utstyr til å få smørkremen til å se fin ut, ble det enkelt og greit med en liten teskje. Men alt i alt ble det ganske bra!

Liker du å bake?

Søstrane Klengen.

Det er bedre med en dag som tiger, enn et helt liv som sau!

Publisert: 19.mai.2011 @ 19:13 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Her er vi!

Bloggbølgen har tatt oss også, og nå vil vi prøve oss sammen!
Ved å skrive sammen vil vi prøve å skape en sterkere blogg, med flere innlegg og mer variasjon.
Vi vil prøve å skrive om ting som opptar oss begge, som mote og skjønnhet, og ting som vi liker hver for oss, som sang, dans, musikk, kjøretøy, jobb og samfunn.

Vi vil prøve å skape en blogg for deg, så hvis du har noe som du kunne tenke deg å lese om - give us a holla! Alle tips og triks mottas med stor takknemlighet og oppfølging så sant det lar seg gjøre.

Gi oss et lite hei, så tittet vi innom din blogg og ser hva du har å by på! Alle kommentarer blir besvart med besøk og kommentar tilbake. Venneforespørsler er vi også glade i!

Vi håper på en knallstart!
Søstrene Klengen

Kontakt oss

Publisert: 19.mai.2011 @ 18:31 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Skulle du ønske kontakt med oss, bloggrelatert eller ikke, kan du maile oss på:

klengen@hotmail.no

...Eller sende oss en privat melding her på bloggen.

 

Søstrene Klengen.

hits