Forsiden Marita Trine Kontakt oss Vi leser

Arkiv mned: januar 2012

SNART HELG

Publisert: 31.jan.2012 @ 10:51 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Skoledagen er over og det er bare to skoledager igjen før jeg har helg. Nå sitter jeg og fryser på bussen hjem. Når jeg kommer dit må jeg male to strøk på soverommet før jobb så vi kanskje kan få lagt gulv idag allerede. Nå.er det bare småplukk igjen dere! Og til helgen, da flytter vi!!

Jeg gikk forbi dette artige parkering forbudt skiltet idag.. Du kan ikke parkere her din luring!!

DETTE ER HANNAH....

Publisert: 30.jan.2012 @ 12:53 Kategori: Skole Kommentarer: 0

...på skolen.

NEEESTEN FERDIG!

Publisert: 29.jan.2012 @ 22:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Idag har vi jobbet som bare det i huset. Besten har vært med oss og foret ut vinduer, listet rundt og listet tak. Vi har malt, lagt gulv og foret ut døren! Nå er det bare gulv og dørlister, pluss at jeg må male døren, så er kontoret fiks ferdig!

Gulvet ser i grunn litt gulv ut her, men egentlig er det ganske grått. Skikkelig stilig!! Nå er vi stuptrøtte etter en laaang dag, og når vi har spist rundstykkene som står i ovnen er det rett i seng!

Marita Klengen

DET ER BEDRE MED PLATER I TAKET ENN...

Publisert: 25.jan.2012 @ 23:48 Kategori: Husjakten! Kommentarer: 0

...ingen plater i taket!!

Endelig er både tak og spotter på plass! Det er så deilig at ting er begynt å komme på plass! Nå er det ikke lenge til jeg kan flytte pulten inn og endelig ha et eget rom å gjøre alle de fæle matteoppgavene på! Digg, digg, digg!

Men nå er det kvelden, MÅ klare å komme meg på skolen idag!!

Marita Klengen.

OBSERVANT

Publisert: 25.jan.2012 @ 15:23 Kategori: Dyr Kommentarer: 0

Viktig å få med seg alt som skjer ute..

ANDRE BOLLER!

Publisert: 25.jan.2012 @ 00:08 Kategori: Husjakten! Kommentarer: 0

Idag har vært en meget effektiv dag. Kontoret er ferdigmalt (etter tre strøk grunning OG tre strøk maling), Fredrik har hengt opp spotkasser og trekt ledning og i morgen kommer både takplater og spotter på plass! Endelig begynner det å ligne noe!

Her er det nye gulvet vårt, kjempekult! Det 25 års garanti på ingen riper uansett bruk, og prisen var det heller ingenting å si på! Helt kanon med tanke på bpde hund og eventuelle fremtidige barn....

I tillegg har jeg hentet både seng og den nye spisestuen på jysk. Gleder meg til det er tid for vasking og montering!

Men nå er det kveld! Om bare dvd- spillere hadde virket så Fredrik kunne fått sett olsenbanden som han har så lyst å se.. (Egentlig krysser jeg fingrene for at den ikke virker. Olsenbanden er ikke det jeg liker best å se på.)

Natta!

Marita Klengen.

GJESTESENG

Publisert: 24.jan.2012 @ 17:16 Kategori: Interiør Kommentarer: 1

Jeg har stresset lenge nå med å finne den perfekte sovesofaen til kontoret mitt. I utgangspunktet ville jeg ha en sjeselong, men har kommet frem til at det kan bli litt i trangeste laget der inne da. Jeg er heller ikke så glad i sovesofaer uten sjeselong. Dagsenger har jeg unngått helt, fordi jeg vil ha en gjesteseng som kan passe for to, men ikke ta stor plass til vanlig.

Men så bestemte jeg meg for å sjekke ut dagsengene på IKEA likevel, og jaggu fant jeg ikke den perfekte gjestesengen!Denne sengen kan felles ut til dobbeltseng, og være en enkel dagseng/sofa til vanlig. Kanon! Jeg tror Lorden kommer til å finne seg godt til rette i denne. Ikke var den dyr heller, bare 1695 kr!

Hva synes du? Blir den bra på er kontor/gjesterom?

Marita Klengen.

AU

Publisert: 22.jan.2012 @ 20:57 Kategori: Om oss Kommentarer: 1

I går var jeg ute på byen med en fantastisk gjeng, og hadde det kjempe gøy. Dagen i dag derimot, har ikke vært så bra. Men ikke av den grunn man kanskje skulle tro.

Nei, det dumme kneet mitt som jeg allerede har operert tre ganger har slått seg opp igjen. Etter fire-fem timer på jobb i dag morges fikk jeg plutselig kjempe vondt, og nå har hele kneet mitt låst seg helt. Jippi! Dette passet jo kjempe bra, ettersom jeg har hinketest på sykehuset om to uker. for å bli godkjent for jogging, snowboarding og riding. Ser ikke ut som om det går helt min vei likevel, Nå kan det jo hende jeg tar for mye på vei og at ting ordner seg, det er bare det at denne smerten og måten kneet mitt oppfører seg på er så altfor velkjent, og jeg er klivredd for å måtte gå gjennom hele prosessen igjen... Men, jeg får bare vente å se!

Marita Kleppe

NYTT VINDU PÅ PLASS!

Publisert: 14.jan.2012 @ 17:03 Kategori: Husjakten! Kommentarer: 0

Nå er endelig vinduet ikke bare kommet, men satt inn også! Mens fredruk og svigerfar har jobbet har jeg skrudd opp gardinstenger, hengt opp gardiner og pusset vekk overflødig sparkel på kontoret som nå er klart for første strøk med grunning!

Tv-boksen er kommet, internett er bestilt og nå er det bare småting igjen før innflytting. Tak og spotter må monteres på kontoret, den siste veggen må gipses og sparkles på soverommet, veggene må males og gulv og lister skal legges. Alt dette regner jeg med skal gå rimelig kjapt og greit..

Nå skal vi avgårde og si gratulerer med dagen til mormoren til fredrik og så skal vi tilbake og gipse og sparkle den siste soveromsveggen og grunne kontoret. Det er godt med alt som er gjort!

Håper dere har en mindre stressende helg enn meg! :-)

Marita Klengen.

TOMT HODE

Publisert: 10.jan.2012 @ 20:31 Kategori: Skole Kommentarer: 0

Nå har jeg låst meg inne i det nye huset for å lese fysikk. Det eneste som er her er kasser, en pult og snop. Hjemme er det så mange distraksjoner at jeg ikke klarer å holde meg til leksene... Sofa, tv, vasking som skulle vært gjort, mat jeg kunne laget, osv. Regner med mange av dere som nettopp har hatt eksamen kjenner dere igjen... Og dette virker faktisk! Så inntil vi flytter inn kommer jeg nok til å låse meg inn her for å gjøre lekser.

Men, nå kom kopisen vår Jonas med hund og pizza, så smell ya later!

Marita Klengen.

SINUSSETNINGEN

Publisert: 10.jan.2012 @ 09:58 Kategori: Skole Kommentarer: 0

Sitter å koooser meg med sinussetingen på skolen mens læreren foreleser om vektorregning... Hadde jeg gått på universitetet og ikke høyskolen hadde jeg fått slite, for det å følge med på forelesninger er ikke min sterke side... Når skoledagen snart er over er det rett på jobb.

Torsdag har jeg fysikkprøve og etter det er det langhelg! Da skal vi prøve å få siste innspurt i huset gjort. Håper bare vinduet vi venter på kommer i løpet av uken for da er sjangsene store for at vi kan flytte inn i muligens neste uke! Weee!!

Håper dere har hatt en fin dag så langt!

Marita Klengen.

hits