Forsiden Marita Trine Kontakt oss Vi leser

Kategori: Interiør

GODE VENNER

Publisert: 07.feb.2012 @ 20:24 Kategori: Interiør Kommentarer: 0

Søteste Helene var på besøk med lille Milli i går, og jeg fikk den fine innflyttingsgaven!Jeg elsker det!

Av smukke Jeanett har jeg fått denne fine knaggen!Liker det!

Takk jenter, dere er gode!

Marita Klengen.

HUSET VÅRT!

Publisert: 07.feb.2012 @ 20:21 Kategori: Interiør Kommentarer: 4

Endelig er vi flyttet inn, og DET FØLES SÅ GODT!!

Tid som kanskje burde bli brukt til mer fornuftige ting, har blitt brukt til intens flytting fra min side, Fredrik har måttet fikse bilen som selvfølgelig sluttet å virke etter første flyttelass.

Men hvis dere vil se bilder, her er litt!Bilde av Timmi er føreløpig plassert i vinduskarmen på soverommet. Har enda ikke fått hengt opp noen bilder på veggene.På soverommet har vi impovisert litt klesoppbevaring. Vi skal ha inn en PAX garderobe, så vi gidder ikke bruke penger på andre skap inntil vi har fått kjøpt den.Lord trives veldig godt i den nye sengen......så den lille zebrasoveplassen hans i kroen er ikke enda blitt brukt...De skoene jeg har giddet å flytte bort foreløpig er plassert her, til jeg får skohyller.Er det noe jeg alltid har ønsket å ha plass til er det vitrineskap og spisestue! Nå har jeg plass til begge deler!Hva synes dere så langt?

Marita Klengen.


SPISESTUEN MIN....

Publisert: 05.feb.2012 @ 11:44 Kategori: Interiør Kommentarer: 0

...gikk fra å se sånn ut...

...til å bli som dette...

...og nå er den sånn!

Nå er det bare litt dill igjen, så er hvertfall den ferdig! Resten av stuen er ikke noe å vise enda, dvs - den er tom... Men mer flytting i dag!!

Marita Klengen

GJESTESENG

Publisert: 24.jan.2012 @ 17:16 Kategori: Interiør Kommentarer: 1

Jeg har stresset lenge nå med å finne den perfekte sovesofaen til kontoret mitt. I utgangspunktet ville jeg ha en sjeselong, men har kommet frem til at det kan bli litt i trangeste laget der inne da. Jeg er heller ikke så glad i sovesofaer uten sjeselong. Dagsenger har jeg unngått helt, fordi jeg vil ha en gjesteseng som kan passe for to, men ikke ta stor plass til vanlig.

Men så bestemte jeg meg for å sjekke ut dagsengene på IKEA likevel, og jaggu fant jeg ikke den perfekte gjestesengen!Denne sengen kan felles ut til dobbeltseng, og være en enkel dagseng/sofa til vanlig. Kanon! Jeg tror Lorden kommer til å finne seg godt til rette i denne. Ikke var den dyr heller, bare 1695 kr!

Hva synes du? Blir den bra på er kontor/gjesterom?

Marita Klengen.

SPISESTUE

Publisert: 19.des.2011 @ 15:50 Kategori: Interiør Kommentarer: 2

Sitter her og ser på hvordan spisestue jeg vil ha. Siden vi med tiden skal pusse opp hele huset er det ikke noe dyrt jeg ser etter. HVertfall ikke i første omgang. På Jysk fant jeg et fint spisestuesett hvor det er plass til 6 stoler. Plass til 6 stoler er et must om jeg først skal kjøpe meg spiusestue.

Egentlig kunne jeg tenkt med hvitt, men siden vi har mørke møbler fra før av tror jeg vi får satse videre på det til vi har råd til å bytte ut alt.

Jeg har også en brunsvart billy bokhylle, og på IKEA har de dører man kan montere på og få vitrineskap, slik som dette:Men først må vi gipse ferdig soverommet og få satt inn nytt vindu, og idag tenker jeg å kjøpe noen lamper til stuen, slik at vi får lys. Nå har vi bare en stygg, svart arbeidslampe som vi må snu der hvor vi går.

Det er så spennende med nytt hus!

Marita Klengen.

ENDELIG JUL

Publisert: 28.nov.2011 @ 16:29 Kategori: Interiør Kommentarer: 1

Da er første søndag i advent over, og leiligheten er pyntet til jul!

Har også noen super spennende nyheter å fortelle! Må bare vente på grønt lys..

Marita Klengen.

Maling

Publisert: 16.jul.2011 @ 18:45 Kategori: Interiør Kommentarer: 0

Ja det er grunnen til lite blogging fra min side. Mr.bear sitt hus skal males og vi er allerede godt igang.
I kveld skal det bli godt med en pause på grillparty med gjengen:)

Elektriker'n

Publisert: 20.jun.2011 @ 16:38 Kategori: Interiør Kommentarer: 0

I dag har jeg og Trine vært og kjøpt ny lampe til meg på Living. Og siden kjæresten min, som faktisk er elektriker, skal jobbe til langt utpå kvelden, tok jeg lampa i egne hender og koblet den opp selv!

Den gamle spotskinnen vår var rimelig mørbanket. Jeg fikk den gratis på jobben fordi den skulle kastes, og der en av pærene skulle stå var den ødelagt. Den har virket greit frem til vi skulle skifte pærer i forrige uke, da fikk man pærene hverken inn eller ut og det begynte å falle skruer ut av den... Da er det vel på tide å skifte?Det nye vidunderet! Sånn for å skryte litt av meg selv var det jeg som koblet opp den første skinnen også i sin tid. Jeg kjøpte lampettledning og dimmebryter, og skrudde og koblet. Flinke meg. Det ser kanskje ikke så bra ut, men det virker!

Marita Klengen.


Spa night og ommøblering!

Publisert: 13.jun.2011 @ 22:38 Kategori: Interiør Kommentarer: 0

Nå har jeg satt meg ned for kvelden. Jeg har hatt en god dusj med både ansikts- og kropps-skrubb, og sitter nå med en god ansiktsmaske og kur i håret. Jeg har også smurt meg med Dove fuktighetskrem med selvbruning, og når det er tørket er det 30days cellulitt krem!

I går fikk jeg vaskekick, og fant ut at jeg skulle ommøblere hele stuen! Så nå ble det mye romsligere i den lille stuen vår. Og ja, vi leier. Jeg hadde ikke hatt slike vegger om jeg hadde kunnet velge selv!Været i dag har vært helt fantastisk! Jeg har ligget ute i solen sammen med Lorden og en god bok i hele dag! Jeg og Trine snek oss også en liten tur på solarium for å jukse litt med fargen før vi skal til syden! I love summer!

Nå er Trine snart ferdig på jobb, stakkars hun. Jeg og Fredrik sitter nemlig forran TV'en og koser oss med en film!

Hvordan har den siste dagen av langhelgen din vært?

Marita Klengen.

Interiør, veggord

Publisert: 07.jun.2011 @ 15:59 Kategori: Interiør Kommentarer: 4

Jeg har fått full rett til å bestemme hvordan soverommet til Mr. Bear skal se ut :D

Skal jeg bry meg om at det er en manne mann på 23 som bor der? nesj,,

Jeg elsker veggord og har funnet den perfekte:

Den skal gjøres litt om på men det skal jeg vise dere siden ;)

Hva syns du Mr. Bear? :P


Stikkord: veggord interiør

Interiør: Lameller

Publisert: 02.jun.2011 @ 18:05 Kategori: Interiør Kommentarer: 1

Har fikser litt i leiligheten til Mr. Bear denne uken, nå er det endelig lameller på plass :)

Før:

Etter: 

Også en ny kommode på kontoret: 

T.Klengen

Fangst fra IKEA!

Publisert: 27.mai.2011 @ 21:58 Kategori: Interiør Kommentarer: 1

Jeg og trine hadde som sagt en liten runde på IKEA i dag. Siden jeg går på krykker og ikke kan hverken kjøre eller handle selv, var verdens beste Trine med meg. Jeg skulle kjøpe noen LACK hyller til mit bitte-lille bad, slik at jeg fikk mer oppbevaringsplass. Men som alltid handler man litt for mye...

Som dere ser er badet vårt veldig lite, så jeg hang opp noen hyller over toalettet.
Kurvene er også fra IKEA og rommer bl.a. toalettpapir, sminke, smykker, osv.
Jeg kjøpte litt for mange hyller, så to gikk i sovealkoven.En i hvert hjørne ga litt mer liv på veggen. Jeg ser at de ikke er helt på linje, men pyttsann. Vi skal i bo her så veldig mye lenger!

Det siste jeg kjøpte var en sårt trengt stekepanne. Jeg er ikke kommet i gang med lesing til prøveeksamen i norsk muntlig enda, og før jeg begynne skal jeg lage meg en omelett i min nye stekepanne!På tide å slutte å handle der, tror jeg. Leiligheten ser snart ut som en IKEA-utstilling!

Marita Klengen.

hits