Forsiden Marita Trine Kontakt oss Vi leser

Kategori: Husjakten!

DET ER BEDRE MED PLATER I TAKET ENN...

Publisert: 25.jan.2012 @ 23:48 Kategori: Husjakten! Kommentarer: 0

...ingen plater i taket!!

Endelig er både tak og spotter på plass! Det er så deilig at ting er begynt å komme på plass! Nå er det ikke lenge til jeg kan flytte pulten inn og endelig ha et eget rom å gjøre alle de fæle matteoppgavene på! Digg, digg, digg!

Men nå er det kvelden, MÅ klare å komme meg på skolen idag!!

Marita Klengen.

ANDRE BOLLER!

Publisert: 25.jan.2012 @ 00:08 Kategori: Husjakten! Kommentarer: 0

Idag har vært en meget effektiv dag. Kontoret er ferdigmalt (etter tre strøk grunning OG tre strøk maling), Fredrik har hengt opp spotkasser og trekt ledning og i morgen kommer både takplater og spotter på plass! Endelig begynner det å ligne noe!

Her er det nye gulvet vårt, kjempekult! Det 25 års garanti på ingen riper uansett bruk, og prisen var det heller ingenting å si på! Helt kanon med tanke på bpde hund og eventuelle fremtidige barn....

I tillegg har jeg hentet både seng og den nye spisestuen på jysk. Gleder meg til det er tid for vasking og montering!

Men nå er det kveld! Om bare dvd- spillere hadde virket så Fredrik kunne fått sett olsenbanden som han har så lyst å se.. (Egentlig krysser jeg fingrene for at den ikke virker. Olsenbanden er ikke det jeg liker best å se på.)

Natta!

Marita Klengen.

NYTT VINDU PÅ PLASS!

Publisert: 14.jan.2012 @ 17:03 Kategori: Husjakten! Kommentarer: 0

Nå er endelig vinduet ikke bare kommet, men satt inn også! Mens fredruk og svigerfar har jobbet har jeg skrudd opp gardinstenger, hengt opp gardiner og pusset vekk overflødig sparkel på kontoret som nå er klart for første strøk med grunning!

Tv-boksen er kommet, internett er bestilt og nå er det bare småting igjen før innflytting. Tak og spotter må monteres på kontoret, den siste veggen må gipses og sparkles på soverommet, veggene må males og gulv og lister skal legges. Alt dette regner jeg med skal gå rimelig kjapt og greit..

Nå skal vi avgårde og si gratulerer med dagen til mormoren til fredrik og så skal vi tilbake og gipse og sparkle den siste soveromsveggen og grunne kontoret. Det er godt med alt som er gjort!

Håper dere har en mindre stressende helg enn meg! :-)

Marita Klengen.

YYYELLO!

Publisert: 21.des.2011 @ 23:26 Kategori: Husjakten! Kommentarer: 0

Lord er også utålmodig etter å flytte inn i nytt hus!

Marita Klengen.

MALING ER NOE HERK...

Publisert: 17.des.2011 @ 02:51 Kategori: Husjakten! Kommentarer: 0

... Men endelig begynner det å ligne noe. I dag har jeg stått fra klokken halv ett til nå. Og jaggu er jeg ikke nesten ferdig! Er bare litt dill som et strøk til over karmer og lister osv. igjen. Slenger med noen bilder av hvordan det så ut etter første strøk og et bilde av den kuleste moccamasteren jeg har sett, som vi fikk i pre-innflytninsgave av svigermor!

Marita Klengen.

HUND I HUS

Publisert: 14.des.2011 @ 13:50 Kategori: Husjakten! Kommentarer: 8

Lord har funnet sin plass i det.nye huset.

VI HAR KJØPT HUS!

Publisert: 12.des.2011 @ 12:22 Kategori: Husjakten! Kommentarer: 7

Da har vi fått nøkler og nyheten kan slippes!
Jeg og min kjære har kjøpt oss hus!
HUS, enebolig, hus med utleiedel! Ah, jeg er så lykkelig! Vi har alltid sagt at vi ikke har lyst på en leilighet, men i vår prisklasse har det stort sett vært det å velge mellom om vi skulle bo her som vi bor. Men jammen kom det ikke en liten perle av et hus på markedet, og da måtte vi bare ta sjangsen!

Vi har nå stor tomt, eget hus med uteleleilighet i kjelleren, garasje og flott beliggenhet! Vi ligger usjenert til, ingen naboer som kan titte inn, rett ved en barneskole og har utsikt mot sjøen.
Vi er foreløpig begynt å pusse opp hovedsoverommet, og når det er gjort flytter vi inn! Og vi gleder oss stort!

Hva synes du? Var det ikke søtt hus?

Marita Klengen.

Kjøpe eller ikke kjøpe?

Publisert: 23.mai.2011 @ 18:19 Kategori: Husjakten! Kommentarer: 0

Huset som vi sniktittet på er blitt solgt. Jeg sendte megleren mail på lørdag om vi kunne få komme på visning, i dag sto huset som solgt. Kjipt. Men sånn er livet! Nå er spørsmålet, kjøpe eller ikke kjøpe? Vente eller ikke vente?
Jeg klør i ræva etter å flytte, samboeren min synes vi bor greit og betaler lite. Noe vi forøvrig gjør.

Så da sitter vi vel litt på vent, kanskje etter sommeren en gang?

Er du på husjakt?

Nå skal jeg og pappa til XXL Sport for å kjøpe bursdagsgave til mamma. Hun skal nemlig til Frankrike 5. juni, for å sykle i en hel uke! Min tante har invitert hele venninnegjengen ut på sykkelferie, og mamma har tatt utfordringen på strak arm. Hun er flink!See you later, aligator.....

Marita Klengen.

hits