Forsiden Marita Trine Kontakt oss Vi leser

Kan jeg be for deg?

Publisert: 27.mai.2011 @ 20:14 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Eksamenslesing ble ti pc-titting, og pc-titting ble til IKEA-tur med Trine...

Når skal jeg lære?

Anycow.. På vei ut av IKEA kom det en søt jente med barnevogn og lurte på om hun kunne få stille meg et spørsmål. Jada, sa jeg og tenkte hun lurte på veien til noe. Og som de IKEA-ekspertene jeg og Trine er, hadde vi selvsagt ikke noe problem med det. Hun sa at hun hadde sett meg tidligere og spurte hvorfor jeg gikk på krykker. Jeg var ikke helt forberedt på det spørsmålet, men sa at jeg hadde operert korsbåndet. Det er da hun spør:

- Kan jeg be for deg?

"Ja det kan du vel" sier jeg, helt satt ut. Jeg fortalte hva jeg het og regnet med hun hadde tenkt å be når hun kom hjem. Men den gang ei... Hun la hendene sine på knærne mine og ba, "Kjære Jesus..."
Når hun har bedt ferdig spør hun; "Kjenner du noen forskjell?"
Smilene og stotrende svarte jeg at jeg ikke gjorde det enda, men at jeg var spent på om jeg ville kjenne noen forskjell senere. Og så gikk vi mens vi prøve å holde oss seriøse...

Vi visste ikke helt om vi skulle le eller grine, men smigret ble jeg. Jeg er ikke spesielt kristen selv, men respekterer selvsagt andres valg av religion. Jeg synes også hun var supertøff som turde å gjørde det, midt på IKEA. Men det var jammen en ny opplevelse for meg!It sure made my day!

Er du kristen? Har du gjort eller opplevd noe lignende selv?

Marita Klengen.

Én kommentar

Postet av: Vanessa og Karoline :)

så utrolig søtt gjort!

Er kristen ja, men har ikke gjort akkurat det da. Har bedt for noen, men gjort det hjemme og ikke på den måten :)
Dato: 27.mai.2011 Tid: 20:34 URL: http://karovanni.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits